Om Oss

OM OSS


"Hos oss är personlig service en självklarhet"


Välkommen till Mevira AB - Er främsta leverantör av filter och filtreringsprodukter sedan 2008. Hos oss är personlig service en självklarhet, och vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar när det gäller kvalitet och tillgänglighet.

Vi har ett unikt samarbete med Parker, en av världens största hydraulikleverantörer med över 55 000 medarbetare världen över. Genom detta partnerskap kan vi erbjuda er filter för service och underhåll av högsta kvalitet.

Från vårt eget lager i Sverige kan vi snabbt och effektivt leverera de produkter och den service som marknaden kräver. Vi stärker våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda högkvalitativa produkter, skräddarsydda lösningar och en djup förståelse för era behov. Hos Mevira AB är det vår passion att vara en del av er framgång genom att erbjuda en hög grad av problemlösning och expertis.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ersättningsfilter till de flesta på marknaden förekommande fabrikat till mycket attraktiva priser, samtidigt som vi bibehåller OEM-kvalitet och säkerställer att era behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Välkommen att upptäcka skillnaden med Mevira AB, där vi kombinerar personlig service med högkvalitativa produkter för att möta era filtreringsbehov på ett effektivt och professionellt sätt.